A MÉS A MÉS DEL DIUMENGE

Imprimir

recibir-comunion   Està clar que el diumenge és el dia central de la fe. Cada diumenge és la Pasqua de la setmana i per això l’Eucaristia   dominical és la més important i cabdal

Tenint això aclarit, cal també recordar la importància i els beneficis de la missa de cada dia.

Després d’assistir a la missa del diumenge, aquells que puguin, no podem menysprear la missa diària i, molt menys, quan hi tenim l’oportunitat d’assistir-hi, tant pels nostres horaris com per “l’oferta” que es fa des de les parròquies.

Cada missa té un valor infinit davant Déu i per això els beneficis que es desprenen, per als qui assisteixen, són tant abundants.

Poder situar-me cada dia davant del sacrifici redemptor de Crist, poder escoltar la seva Paraula, poder rebre’l en la Comunió, poder rebre la seva benedicció, és quelcom que no podem menysprear.

Cert que l’obligació, el precepte, només és els diumenges i altres festes senyalades. Això és el mínim que hem de guardar. Però una persona que estima Crist té que anar més enllà del mínim, del precepte, de l’obligació. Ha d’actuar per amor i l’amor fa molt més que el que està manat.

Potser ens cal vèncer la peresa, la rutina del que sempre faig que sol ser una temptació que ens aparta del contacte amb el Senyor.

Si pots no deixes, a més a més del diumenge, la missa de cada dia. Rebràs moltes benediccions de part de Déu.


Tambien puedes leer...