• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

gener

23

dimarts

Santoral

  • Catalan
  • Español

Skype me

call antaresx2010

Acompanyat amb Cant Gregorià

El vostre Rector

Apostolat del somriure

Correu electrònic Imprimeix PDF
Valoració d'usuari: / 11
PitjorMillor 

sonrisa

N'hi ha prou un lleu somriure en els teus llavis: Per aixecar el cor, i mantenir el bon humor; conservar la pau de l'ànima; ajudar a la salut; embellir la cara; despertar bons pensaments; Inspirar generoses obres. Sonríete fins que notis que la teva constant serietat i severitat s'hagi esvaït. Somriu fins entebeir el teu propi cor amb aquest raig de sol. Irradia el teu somriure: Aquest somriure té molts treballs que fer, posa-la a servei de Déu. Tu ets Apòstol ara i el somriure és el teu instrument. Somriu als tristos. Somriu als tímids. Somriu als amics. Somriu als joves. Somriu a la gent gran. Somriu a la teva família. Somriu a les teves penes. Somriu a les teves proves. Somriu a les teves solituds. Somriu per amor de Déu. Deixa que tots s'alegrin amb la simpatia i bellesa de la teva cara somrient.

Kepler 22-B

Correu electrònic Imprimeix PDF

kepler22b

La NASA ha informat recentment de l’estudi sobre un altre planeta descobert anomenat Kepler 22b. Es troba entre la constel·lació Cygnus y Lyra i està a 600 anys llum de nosaltres. La característica singular és que manté una temperatura de 22º, té una òrbita de 290 dies al voltant de l’estrella G-types i és possible que tingui aigua i per tant hi hagi vida. Aquests i altres estudis posen en evidencia que el científic és només un “descobridor” del que ja existia abans. La ciència és descobridora de lleis que ja existeixen i, perquè es repeteixen amb exactitud, poden ser estudiades i establertes com a tals.

Tornar a casa

Correu electrònic Imprimeix PDF
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

Tornar a casa"Muchos europeos contemporáneos creen saber qué es el cristianismo, pero en realidad no lo conocen. Muchos bautizados vivem como si Cristo no existiera. Se repiten los gestos de la fe, pero no se corresponden con una acogida real del contenido de la fe y una adhesión a la persona de Jesús". Són paraules de l'arquebisbe emèrit de Pamplona Mons. Fernando Sebastián en el seu llibre "Evangelizar".

Lectio Divina: Aprendre a llegir la Bíblia

Correu electrònic Imprimeix PDF
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 
Lectio Divina

Vet aquí una proposta que amb molta il·lusió i convençuts de la seva necessitat us oferim aquí a la Parròquia. La Bíblia conté la Paraula de Déu i només per això –per conèixer què ens diu Déu- ja seria imprescindible. A més a més la Paraula de Déu "és viva i eficaç" és llum, estímul, consol, guia pels qui caminem. Déu ens parla quan l'escoltem, la llegim, la proclamem....

De la mateixa família

Correu electrònic Imprimeix PDF
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 
todos-los-santos

Nosaltres preguem pels difunts perquè Déu els tingui al seu costat per sempre. Els qui ja són al cel preguen per nosaltres i pels qui s'estan purificant perquè tots arribem a compartir la seva felicitat d'estar junts amb Déu. I així es genera un corrent de vida, de pregària, d'amor, que anomenem "la comunió dels Sants". És a dir: tots el mèrits, tot el bé, tota la bondat d'un membre de l'església, repercuteix en bé de tots els altres.

Pàgina 1 de 4

Campanar

Noticies

Problemes amb el seu navegador?

Gràcies per utilitzar aquest navegador. Li garantim que pot gaudir de les millors prestacions i qualitat de visió d'aquesta web.

You are here: La teva Parròquia Pastoral Fe catòlica