• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

gener

23

dimarts

Santoral

  • Catalan
  • Español

Skype me

call antaresx2010

Acompanyat amb Cant Gregorià

El vostre Rector

Okinawa

Correu electrònic Imprimeix PDF

okinawa

A Okinawa (Japó), segons investigacions recents, és on hi ha una longevitat més alta, és a dir, on la gent viu més anys i amb millor qualitat de vida. L’investigador Bradley Willcox diu que el secret està en quatre factors que tenen els seus habitants: la dieta, l’exercici, la vida social i l’espiritualitat.

Una vida harmoniosa (“afinada” diríem nosaltres) és el resultat de cuidar el cos i l’esperit. Dos realitats que formen la nostra persona. Si es decanta la balança en un sentit o en l’altre repercuteix en l'harmonia de la persona.

És casa teva

Correu electrònic Imprimeix PDF

estucasa

Avui s’acaben les festes a la Mare de Déu de la Cinta i ens disposem ja per iniciar un nou curs a la nostra parròquia. Un nou curs no vol dir repetir el mateix que l’any passat. Un nou curs sempre està obert a noves iniciatives i esdeveniments que ens ajuden a ser una parròquia viva, engrescadora, acollidora i sobre tot evangelitzadora.

Deixa't...

Correu electrònic Imprimeix PDF
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

sacerdote

Recordo amb agraïment les paraules d’un bon capellà ja entrat en anys que em va dir, quan jo només feia un mes que m’havien ordenat sacerdot: “Déjate querer, déjate engañar y déjate fastidiar”. I m’explicava que l'important d’aquesta frase està en la paraula “déjate” i no en què t’enganyin o et molestin, sinó en què tu, sabent-ho, t’ho deixis fer.

Amor no estimat

Correu electrònic Imprimeix PDF
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

corazon_de_jesus

El cor s'ha identificat des de sempre, d'una manera simbòlica, amb la seu dels sentiments, de les emocions, de l'afecte, de la tendresa, de l'amor. "T'estimo amb tot el cor" o "T'ho dic amb el cor a la mà" són dos exemples de frases que utilitzem quan volem referir-nos a quelcom bo i veritable.

Cantem, adorem i acompanyem!

Correu electrònic Imprimeix PDF

corpus_christiPreparem la festa de Corpus! Veniu, adorem-lo! Ell és el motiu de la nostra celebració. Ell que és el Senyor dels senyors, el Sant dels sants (el Santíssim), el Déu etern i fet home per nosaltres.

Ell és el centre de tot el nostre culte, la raó de la nostra festa, de la nostra alegria. Cantem a l'Amor de tots els amors! Allí en Sagrada Forma està el nostre Salvador.

Pàgina 2 de 4

Campanar

Noticies

Problemes amb el seu navegador?

Gràcies per utilitzar aquest navegador. Li garantim que pot gaudir de les millors prestacions i qualitat de visió d'aquesta web.

You are here: La teva Parròquia Pastoral Fe catòlica