• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

gener

23

dimarts

Santoral

  • Catalan
  • Español

Skype me

call antaresx2010

Acompanyat amb Cant Gregorià

Apostolat del somriure

Correu electrònic Imprimeix PDF
Valoració d'usuari: / 11
PitjorMillor 

sonrisa

N'hi ha prou un lleu somriure en els teus llavis: Per aixecar el cor, i mantenir el bon humor; conservar la pau de l'ànima; ajudar a la salut; embellir la cara; despertar bons pensaments; Inspirar generoses obres. Sonríete fins que notis que la teva constant serietat i severitat s'hagi esvaït. Somriu fins entebeir el teu propi cor amb aquest raig de sol. Irradia el teu somriure: Aquest somriure té molts treballs que fer, posa-la a servei de Déu. Tu ets Apòstol ara i el somriure és el teu instrument. Somriu als tristos. Somriu als tímids. Somriu als amics. Somriu als joves. Somriu a la gent gran. Somriu a la teva família. Somriu a les teves penes. Somriu a les teves proves. Somriu a les teves solituds. Somriu per amor de Déu. Deixa que tots s'alegrin amb la simpatia i bellesa de la teva cara somrient.

Compta, sí pots, el nombre de somriures que has distribuït entre els altres cada dia; el seu nombre t'indicarà quantes vegades has promogut content, alegria, satisfacció, ànim, o confiança en el cor dels altres. Aquestes bones disposicions, sempre són el principi d'obres generoses i actes nobles. La influència del teu somriure obra meravelles, que tu ignores. El teu somriure pot portar esperança i obrir horitzons als afeixugats, als deprimits, als descoratjats, als oprimits i als desesperats. El teu somriure pot ser el camí per portar les ànimes a la fe. El teu somriure pot ser el primer pas que porti el pecador cap a Déu. També somriu a Déu. Somriu a Déu, mentre acceptes amb amor tot el que Ell et mana i mereixeràs el radiant somriure de Crist fixe en tu amb especial amor per tota l'eternitat.


Tambien puedes leer...

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Campanar

Noticies

Problemes amb el seu navegador?

Gràcies per utilitzar aquest navegador. Li garantim que pot gaudir de les millors prestacions i qualitat de visió d'aquesta web.

You are here: La teva Parròquia Pastoral Fe catòlica Apostolat del somriure