• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

gener

19

divendres

Santoral

  • Catalan
  • Español

Skype me

call antaresx2010

Acompanyat amb Cant Gregorià

Amor no estimat

Correu electrònic Imprimeix PDF
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

corazon_de_jesus

El cor s'ha identificat des de sempre, d'una manera simbòlica, amb la seu dels sentiments, de les emocions, de l'afecte, de la tendresa, de l'amor. "T'estimo amb tot el cor" o "T'ho dic amb el cor a la mà" són dos exemples de frases que utilitzem quan volem referir-nos a quelcom bo i veritable.

La festa del Cor de Jesús ens recorda l'amor entranyable (des de les entranyes) que el Senyor sent per nosaltres.- No és un amor fred, ni un amor "matemàtic", ni un amor "asèptic". L'amor autèntic s'alegra, pateix, sofreix i plora pels qui estima. El cor de Jesús és aquella casa paterna on sempre serem acollits quan vulguem entrar.

El cor de Jesús és aquella abraçada efusiva que ens diu: `T'esperava". El cor de Jesús és aquella veu que ens recorda: "Que et puc negar... si he mort per tu". I és que l'essència de l'Evangeli és l'amor que Déu té pels homes i les dones: "Tant va estimar Déu el món que li envià el seu Fill únic", ens diu sant Joan.

Però hauríem de cridar també com tants sants: "L'Amor no és estimat", perquè l'amor que Déu ens té, no troba resposta, ni agraïment per part del homes.

Menyspreu, oblit, fredor, indiferència és la contesta de moltes persones. Nosaltres que ho veiem, fem un propòsit per reparar aquestes ofenses, estimant-lo encara més. Estimem-lo també pels qui no l'estimen. Tinguem un cor com el de Déu.


Tambien puedes leer...

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Campanar

Noticies

Problemes amb el seu navegador?

Gràcies per utilitzar aquest navegador. Li garantim que pot gaudir de les millors prestacions i qualitat de visió d'aquesta web.

You are here: La teva Parròquia Pastoral Fe catòlica Amor no estimat