• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

desembre

13

dimecres

Santoral

  • Catalan
  • Español

Skype me

call antaresx2010

Acompanyat amb Cant Gregorià

Kepler 22-B

Correu electrònic Imprimeix PDF
Valoració d'usuari: / 0
PitjorMillor 

kepler22b

La NASA ha informat recentment de l’estudi sobre un altre planeta descobert anomenat Kepler 22b. Es troba entre la constel·lació Cygnus y Lyra i està a 600 anys llum de nosaltres. La característica singular és que manté una temperatura de 22º, té una òrbita de 290 dies al voltant de l’estrella G-types i és possible que tingui aigua i per tant hi hagi vida. Aquests i altres estudis posen en evidencia que el científic és només un “descobridor” del que ja existia abans. La ciència és descobridora de lleis que ja existeixen i, perquè es repeteixen amb exactitud, poden ser estudiades i establertes com a tals.

L’home de ciència és “descobridor” d’una creació anterior a la seva troballa. A lo mes un “transformador”o “manipulador” de una matèria preexistent, però no un Creador. La raó, la ciència ens ajuda a reconèixer al Creador de tot, a Déu. I la fe ajuda a il·luminar la raó i la tasca científica.

Anthony Flew, que ha mort fa uns dos anys, filòsof ateu des de sempre, al final de la seva vida confessava “ahora me he dado cuenta de que me he engañado a mí mismo”. I deia: “Una deidad o superinteligencia es la única explicación aceptable para el origen de la vida y la complejidad de la naturaleza”. A nosaltres que tenim fe, cada descobriment científic ens demostra la grandesa, la saviesa, el poder, la bondat i la glòria del Creador del cel i la terra.


Tambien puedes leer...

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Campanar

Noticies

Problemes amb el seu navegador?

Gràcies per utilitzar aquest navegador. Li garantim que pot gaudir de les millors prestacions i qualitat de visió d'aquesta web.

You are here: La teva Parròquia Pastoral Fe catòlica Kepler 22-B