Kepler 22-B

Imprimeix

kepler22b

La NASA ha informat recentment de l’estudi sobre un altre planeta descobert anomenat Kepler 22b. Es troba entre la constel·lació Cygnus y Lyra i està a 600 anys llum de nosaltres. La característica singular és que manté una temperatura de 22º, té una òrbita de 290 dies al voltant de l’estrella G-types i és possible que tingui aigua i per tant hi hagi vida. Aquests i altres estudis posen en evidencia que el científic és només un “descobridor” del que ja existia abans. La ciència és descobridora de lleis que ja existeixen i, perquè es repeteixen amb exactitud, poden ser estudiades i establertes com a tals.

L’home de ciència és “descobridor” d’una creació anterior a la seva troballa. A lo mes un “transformador”o “manipulador” de una matèria preexistent, però no un Creador. La raó, la ciència ens ajuda a reconèixer al Creador de tot, a Déu. I la fe ajuda a il·luminar la raó i la tasca científica.

Anthony Flew, que ha mort fa uns dos anys, filòsof ateu des de sempre, al final de la seva vida confessava “ahora me he dado cuenta de que me he engañado a mí mismo”. I deia: “Una deidad o superinteligencia es la única explicación aceptable para el origen de la vida y la complejidad de la naturaleza”. A nosaltres que tenim fe, cada descobriment científic ens demostra la grandesa, la saviesa, el poder, la bondat i la glòria del Creador del cel i la terra.


Tambien puedes leer...