• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

gener

19

divendres

Santoral

  • Catalan
  • Español

Skype me

call antaresx2010

Acompanyat amb Cant Gregorià

Lectio Divina: Aprendre a llegir la Bíblia

Correu electrònic Imprimeix PDF
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 
Lectio Divina

Vet aquí una proposta que amb molta il·lusió i convençuts de la seva necessitat us oferim aquí a la Parròquia. La Bíblia conté la Paraula de Déu i només per això –per conèixer què ens diu Déu- ja seria imprescindible. A més a més la Paraula de Déu "és viva i eficaç" és llum, estímul, consol, guia pels qui caminem. Déu ens parla quan l'escoltem, la llegim, la proclamem....

Hem de fer el possible per descobrir tota la riquesa que conté la Sagrada Escriptura. Hem d'aprendre com fer una lectura que ens sigui profitosa. Com buscar i trobar en ella la Paraula de Déu que s'adreça especialment a tu, a la teua vida concreta. Aprendre a descobrir el sentit, a comprendre el significat de les seves paraules per poder-les aplicar al que vivim ara i aquí.

Sant Jeroni deia "desconèixer l'Escriptura, és desconèixer a Crist". Per tant el nostre objectiu és conèixer més a Crist de qui parla tota la Sagrada Escriptura . Uns oferim uns grups de "lectura de la Bíblia" que volem formar amb aquesta finalitat que us he descrit abans. Ho anirem explicant més detalladament. Però els qui estigueu interessats en participar-hi, no dubteu en passar pel despatx o la sagristia per apuntar-vos o per informar-vos millor. Sens dubte que és un mitjà excepcional per créixer com a persones i com a cristians.


Tambien puedes leer...

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Campanar

Noticies

Problemes amb el seu navegador?

Gràcies per utilitzar aquest navegador. Li garantim que pot gaudir de les millors prestacions i qualitat de visió d'aquesta web.

You are here: La teva Parròquia Pastoral Fe catòlica Lectio Divina: Aprendre a llegir la Bíblia