Lectio Divina: Aprendre a llegir la Bíblia

Imprimeix
Lectio Divina

Vet aquí una proposta que amb molta il·lusió i convençuts de la seva necessitat us oferim aquí a la Parròquia. La Bíblia conté la Paraula de Déu i només per això –per conèixer què ens diu Déu- ja seria imprescindible. A més a més la Paraula de Déu "és viva i eficaç" és llum, estímul, consol, guia pels qui caminem. Déu ens parla quan l'escoltem, la llegim, la proclamem....

Hem de fer el possible per descobrir tota la riquesa que conté la Sagrada Escriptura. Hem d'aprendre com fer una lectura que ens sigui profitosa. Com buscar i trobar en ella la Paraula de Déu que s'adreça especialment a tu, a la teua vida concreta. Aprendre a descobrir el sentit, a comprendre el significat de les seves paraules per poder-les aplicar al que vivim ara i aquí.

Sant Jeroni deia "desconèixer l'Escriptura, és desconèixer a Crist". Per tant el nostre objectiu és conèixer més a Crist de qui parla tota la Sagrada Escriptura . Uns oferim uns grups de "lectura de la Bíblia" que volem formar amb aquesta finalitat que us he descrit abans. Ho anirem explicant més detalladament. Però els qui estigueu interessats en participar-hi, no dubteu en passar pel despatx o la sagristia per apuntar-vos o per informar-vos millor. Sens dubte que és un mitjà excepcional per créixer com a persones i com a cristians.


Tambien puedes leer...