• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

gener

19

divendres

Santoral

  • Catalan
  • Español

Skype me

call antaresx2010

Acompanyat amb Cant Gregorià

Jesús i la Verge

Crist de la Divina Misericòrdia

Correu electrònic Imprimeix PDF
Valoració d'usuari: / 12
PitjorMillor 

Cristo-MIsericordia-small

Sor Maria Faustina, apòstol de la Divina Misericòrdia, forma part del cercle de sants de l'Església més coneguts. A través d'ella el Senyor Jesús transmet al món el gran missatge de la Divina Misericòrdia i presenta el model de la perfecció cristiana basada sobre la confiança en Déu i l'actitud de caritat cap al proïsme.

Antecedents

Una devoció especial es va començar a escampar pel món sencer a partir del diari d'una jove monja polonesa el 1930. El missatge no és gens nou, però ens recorda el que l'Església sempre ha ensenyat per mitjà de les Sagrades Escriptures i la tradició: que Déu és misericordiós i que perdona i que nosaltres també hem de ser misericordiosos i hem de perdonar. Però en la devoció a la Divina Misericòrdia aquest missatge pren un enfocament poderós que crida a les persones a una entesa més profunda sobre l'Amor il·limitat de Déu i la disponibilitat d'aquest Amor a tots - especialment als més pecadors. El missatge i la devoció a Jesús com la Divina Misericòrdia aquesta basada en els escrits de la Santa María Faustina Kowalska, una monja polonesa sense educació bàsica que, en obediència al seu director espiritual, va escriure un diari d'al voltant de 600 pàgines que relaten les revelacions que ella va rebre sobre la Misericòrdia de Déu. Encara abans de la seva mort el 1938 es va començar a escampar la devoció a la Divina Misericòrdia.

Nostra Senyora del Roser

Correu electrònic Imprimeix PDF


ros25

Història

La seva festa va ser instituïda pel Papa Sant Pius V el 7 d'Octubre, aniversari de la victòria obtinguda pels cristians a la Batalla naval de Lepant (1571), atribuïda a la Mare de Déu, invocada per l'oració del rosari. La celebració d'aquest dia és una invitació per a tots a meditar els misteris de Crist, en companyia de la Verge Maria, que va estar associada d'una manera especialíssima a l'encarnació, la passió i la glòria de la resurrecció del Fill de Déu.

Verge de la Cinta

Correu electrònic Imprimeix PDF
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

virgen-cinta-estrany-small

Història

La nit del 24 al 25 de març de 1178, trenta anys després que el comte Ramon Berenguer IV conquerís la ciutat de Tortosa, la Mare de Déu, acompanyada per Sant Pere i Sant Pau i un gran seguici d'àngels es va aparèixer a un sacerdot que acudia a la catedral per al rés de matines. La Verge es va donar a conèixer al clergue sorprès i li va fer lliurament del faixí o cenyidor que portava sobre el seu vestit; va afegir que ho feia com a signe d'afecte als tortosins, que havien estat molt bons cristians, fins i tot al punt de construir aquella església catedral per a l'honra del seu Fill i d'Ella.

Verge del Carme

Correu electrònic Imprimeix PDF

virgen_del_carmen

Història

Des dels antics ermitans que es van establir a la Muntanya Carmel. Els Carmelites han estat coneguts per la seva profunda devoció a la Santíssima Verge. Ells van interpretar el núvol de la visió d'Elías (1 Reis 18, 44) com un símbol de la Verge Maria Immaculada. Ja el segle XIII, cinc segles abans de la proclamació del dogma, el missal Carmelita contenia una Missa per a la Immaculada Concepció.

Campanar

Noticies

Problemes amb el seu navegador?

Gràcies per utilitzar aquest navegador. Li garantim que pot gaudir de les millors prestacions i qualitat de visió d'aquesta web.

You are here: La teva Parròquia Oració Jesús i la Verge