• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

gener

22

dilluns

Santoral

  • Catalan
  • Español

Skype me

call antaresx2010

Acompanyat amb Cant Gregorià

Oracions a la Verge del Carme

Correu electrònic Imprimeix PDF

Súplica per a temps difícils

Tinc mil dificultats:
ajuda'm.
 
Dels enemics de l'ànima:
salva'm.
 
En els meus desencerts:
il·lumina'm.
 
En els meus dubtes i penes:
conforta'm.
 
En les meves malalties:
enforteix-me.
 
Quan em menyspreïn:
anima'm.
 
En les temptacions:
defensa'm.
 
En hores difícils:
consola'm.
 
Amb el teu cor maternal:
estima'm.
 
Amb el teu immens poder:
protegeix-me.
 
I als teus braços en expirar:
rep-me.
 
Verge del Carme, prega per nosaltres.
 
Amén.

Oració

Oh Verge Maria, Mare de Déu i Mare també dels pecadors i especial Protectora dels quals vesteixen el teu sagrat Escapulari, per la qual cosa la seva Divina Majestat et va engrandir, escollint-te per a veritable Mare seva, et suplico m'assoleixis del teu Fill estimat, el perdó dels meus pecats, l'esmena de la meva vida, la salvació de la meva ànima, el remei de les meves necessitats, el consol de les meves afliccions i la gràcia especial que et demano en aquesta Novena, si convé per a la seva major honra i glòria i bé de la meva ànima; que jo, Senyora, per aconseguir-ho em valc de la vostra intercessió poderosa. Volgués tenir l'esperit de tots els àngels, sants i justos a fi de poder lloar-te dignament i unint la meva veu amb els seus afectes, et saludo una i mil vegades dient: (Tres Avemaries)

Verge Santíssima del Carmen, jo desitjo que tots sense excepció, s'arrecerin sota la teva ombra protectora del teu Sant Escapulario i que tots estiguin units a Ti Madre Mía, pels estrets i amorosos llaços d'aquesta la teva insígnia estimada.

Oh Bellesa del Carmel! Mira'ns postrats reverents davant de la seva sagrada imatge i concedeix-nos benigna la teva amorosa protecció. T'encomano les necessitats del nostre Santíssim Pare el Papa i l'Església Catòlica, la nostra Mare, així com les de la meva nació i les de tot el món, les meves pròpies i les dels meus parents i amics. Mira amb ulls de compassió a tants pobres pecadors, heretges i cismàtics, com ofenen al teu Diví Fill i a tants infidels com gemeguen en les tenebres del paganisme. Que tots es converteixin i t'estimin, Mare Meva, com jo desitjo estimar-te ara i per tota l'eternitat.

Amén.

 


 

 


Tambien puedes leer...

Campanar

Noticies

Problemes amb el seu navegador?

Gràcies per utilitzar aquest navegador. Li garantim que pot gaudir de les millors prestacions i qualitat de visió d'aquesta web.

You are here: Oracions Oracions a la Verge del Carme