• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

gener

22

dilluns

Santoral

  • Catalan
  • Español

Skype me

call antaresx2010

Acompanyat amb Cant Gregorià

Paraules de Vida

Edificats i arrelats en Crist

Correu electrònic Imprimeix PDF
arraigados en cristo

Els joves són part decisiva del nostre futur. Dedicar esforços a acompanyar el seu creixement constitueix una de les tasques fonamentals en l'acció apostòlica de l'Església. Els joves són motiu de gran preocupació per aquells que es pregunten sobre el futur de la comunitat cristiana i com dur endavant la tasca de la transmissió de la fe.

L'Església existeix per evangelitzar, és a dir, per engendrar vida cristiana. Quan això no es dóna, la pregunta és evident: què passa? Moltes vegades, quan es pensa en els joves apareix la qüestió de com presentar l'Evangeli perquè els resulte significatiu. Per això es busquen fórmules que de vegades es posen més de part dels propis joves, amb l'oblit de la naturalesa pròpia de l'Evangeli. En la transmissió de la fe lo primer són aquells que la realitzen. Per això proposar la fe als joves implica plantejar-se la qualitat de la vida cristiana dels adults.

Donant vida, sembrant esperança

Correu electrònic Imprimeix PDF
enfermo

Aquest VI Diumenge del temps pasqual se celebra la Pasqua del Malalt en moltes de les nostres parròquies; també en residències i hospitals. És un moment assenyalat per fer visible que els malalts tenen un lloc preferent en la comunitat cristiana, com el van tenir en la vida de Jesús. De fet, des dels seus inicis, l’Església sempre ha considerat el servici als malalts i als qui pateixen una part fonamental de la seua missió. És un dret i un honor poder fer realitat l’actitud generosa i compassiva del Bon Samarità.

Una responsabilitat moral: promoure el treball

Correu electrònic Imprimeix PDF
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 
promover el trabajo

Un dels signes més visibles i que més preocupa de l'actual crisi econòmica és la desocupació. Una realitat que afecta especialment als joves i als immigrants, i que destrueix els projectes de futur d'aquells que ja estan en l'última etapa de la seua vida laboral. Les famílies són les qui en primer lloc pateixen aquesta situació, perquè veuen reduïdes de forma dràstica moltes de les possibilitats de què abans gaudien, i algunes perden tot el que tenen per no poder pagar rebuts i hipoteques.

Proclamar i promoure la dignitat de tota vida. Una missió irrenunciable

Correu electrònic Imprimeix PDF

reciennacido

En breu entrarà en vigor l’anomenada «llei de l’avortament». Una llei que intenta definir la salut sexual i reproductiva i introduir al sistema sanitari i educatiu una visió de la sexualitat i de la maternitat que considera l’avortament com a quelcom normal, un dret de la dona. I que, també, anul·la la responsabilitat del pare sobre la vida del seu fill. Una llei que contradiu allò que afirma la nostra Constitució a l’article 16è, on es garanteix la llibertat religiosa i ideològica. Perquè en realitat, la llei de l’avortament imposa una «educació sanitària integral i amb perspectiva de gènere sobre la salut sexual i reproductiva», elevant a categoria de veritat una visió ideològica de la sexualitat que la redueix a una opció cultural, sense vincles amb la realitat corporal de cadascú.

Pàgina 2 de 2

Campanar

Noticies

Problemes amb el seu navegador?

Gràcies per utilitzar aquest navegador. Li garantim que pot gaudir de les millors prestacions i qualitat de visió d'aquesta web.

You are here: La teva Parròquia Pastoral Paraules de Vida