• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

desembre

13

dimecres

Santoral

  • Catalan
  • Español

Skype me

call antaresx2010

Acompanyat amb Cant Gregorià

Premsa

Com es consagra un temple?

Correu electrònic Imprimeix PDF
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 
consagrar-templo

En els llibres litúrgics la consagració d'un temple a l'oració es troba específicament en la Dedicació, terme que és més adequat ja que només es consagra a Nostre Senyor Jesucrist els altars de les esglésies, i això es fa a partir del moment en què el temple es dedica a Ell per sempre. Així, el Sant Pare iniciarà a les 10 hores del matí del dia 7 de novembre l'acte de la Dedicació, en el qual tots els seus gestos tenen un significat espiritual i concret. Fins a arribar a la celebració de l'Eucaristia que tots coneixem, veurem en primer lloc com un grup de delegats que han participat en l'edificació del temple li oferiran a SS Benet XVI l'església, a continuació el Sant Pare beneirà l'aigua i amb ella aspergirá el poble i després les parets i l'altar.

Catòlics, la xarxa social més gran d'Espanya

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'Església estalvia cada any a l'Estat 30.000 milions d'euros en educació, sanitat i atenció social

benedicto-xvi-en-el-vaticano

La inclusió en el seu escut d'una petxina de pelegrí demostra l'estreta relació que existeix entre Benet XVI i Espanya, un país que rebrà amb fervor la propera setmana a Barcelona i Santiago de Compostel·la visita del Papa. En aquesta cita, que serà un aperitiu del que passi a la Jornada Mundial de la Joventut de 2011 a Madrid, quedarà de manifest que Espanya és un país majoritàriament catòlic tot i el corrent laïcista impulsat des de certs sectors de la societat i de la política. Dels més de 46 milions de ciutadans del nostre país, el 92 per cent (42,4 milions) estan batejats. A més, el 73 per cent es defineix com a catòlic, cosa que representa 33,6 milions de fidels.

Campanar

Noticies

Problemes amb el seu navegador?

Gràcies per utilitzar aquest navegador. Li garantim que pot gaudir de les millors prestacions i qualitat de visió d'aquesta web.

You are here: T'interessa altres Premsa