• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

desembre

13

dimecres

Santoral

  • Catalan
  • Español

Skype me

call antaresx2010

Acompanyat amb Cant Gregorià

Reflexions

LOS PASOS PARA IR A MISA

IMG_5102   Vaig llegir fa temps una frase que s’ha quedat gravada en mi: “Déu et recompensarà les  passes que hauràs fet per anar a Missa”. No recordo l’autor però si el sentit. Es referia a l’esforç que fan moltes persones per poder assistir a la celebració de la Missa. Persones que viuen lluny de l’església, persones malaltes o fins i tot persones que algun dia tenen peresa de moure’s de casa i tot i això surten i van a l’eucaristia.-

Si Déu recompensa fins l’acció més petita feta per amor. Com no recompensarà tot l’amor que hi ha en l’esforç que fas anant a celebrar l’Eucaristia !.

La més important és la dels diumenges. Aquesta és la cabdal!!. Però també, si podem, celebrar la missa diària és una gran ajuda i ens fa un gran bé.

M’alegra molt veure com cada dia a les 8 del matí a la capella de l’Aliança i a les 19’30 al temple parroquial hi ha un nombrós grup de persones que assisteix. I també quan és hivern i fa fred, quan plou o fa calor són constants en acudir.

A tu que llegeixes ara aquestes paraules t’animo a participar també de la missa diària. Poder celebrar la fe, escoltar la paraula de Déu, poder rebre el Cos i la Sang del Senyor, poder pregar i cantar al Senyor és un gran bé que no hem de deixar perdre.- Al matí o al vespre, és una bona manera de començar o acabar la jornada

Sense sol, sense fe

Correu electrònic Imprimeix PDF
Jo sense sol i tu sense fe no valem resHavien restaurat la façana d'una església i també el rellotge de Sol que estava a la part dreta. Feia molts anys que només es veia unes ratlles i uns números descolorits. Van posar-lo a punt, sincronitzant l'agulla de ferro amb precisió. Sota el rellotge hi havia aquesta inscripció: "Jo sense Sol y tu sense fe no som res."

Quina gran veritat !!.

20 missatges del Papa a Sydney

Correu electrònic Imprimeix PDF
papa-en-sydney

"L'Església: entre l'alegria dels joves d'avui i l'esperança del demà"

  1. "Hem de permetre que l'amor de Déu penetri en la dura crosta de la nostra indiferència, de la nostra aridesa espiritual, del nostre conformisme cec amb l'esperit del nostre temps".
  2. "Joves: què deixareu a la pròxima generació? Esteu construint les vostres vides sobre bases sòlides? Esteu vivint les vostres vides deixant espai a l'Esperit, en un món que vol oblidar Déu, o fins i tot rebutjar-lo en nom d'un fals concepte de llibertat?"

Saber pregar

Correu electrònic Imprimeix PDF
saber rezar

Expliquen que un humil fuster tenia el costum de fer sempre les seves oracions en el matí, al migdia i a la tarda. Es servia d'un llibre de pregàries perquè no se sentia capaç de dirigir-se al Creador amb les seves pobres paraules. Un dia, es va sentir molt malament perquè, estant de viatge, va oblidar el seu llibre. El nostre bon fuster li va dir llavors a Déu: "Perdona'm, Déu meu, perquè necessito pregar i no sé com. Ara bé, ja que Tu ets un Pare d'amor vaig a recitar diverses vegades l'alfabet des de la A fins la Z, i Tu que ets savi i bo podràs ajuntar les lletres i sabràs què és el que jo et vull dir ".

A la recerca de Déu

Correu electrònic Imprimeix PDF
en-busca-de-dios
 Et necessito, Senyor!,
perquè sense Tu la meva vida s'asseca.

Vull trobar-te en l'oració,
en la teva presència inconfusible,
durant aquells moments en què el silenci se situa davant mi, davant de Tu.

Campanar

Noticies

Problemes amb el seu navegador?

Gràcies per utilitzar aquest navegador. Li garantim que pot gaudir de les millors prestacions i qualitat de visió d'aquesta web.

You are here: La teva Parròquia Pastoral Reflexions