• Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

gener

24

dimecres

Santoral

 • Catalan
 • Español

Skype me

call antaresx2010

Acompanyat amb Cant Gregorià

20 missatges del Papa a Sydney

Correu electrònic Imprimeix PDF
papa-en-sydney

"L'Església: entre l'alegria dels joves d'avui i l'esperança del demà"

 1. "Hem de permetre que l'amor de Déu penetri en la dura crosta de la nostra indiferència, de la nostra aridesa espiritual, del nostre conformisme cec amb l'esperit del nostre temps".
 2. "Joves: què deixareu a la pròxima generació? Esteu construint les vostres vides sobre bases sòlides? Esteu vivint les vostres vides deixant espai a l'Esperit, en un món que vol oblidar Déu, o fins i tot rebutjar-lo en nom d'un fals concepte de llibertat?"
 3. "No tingueu por de dir que 'sí' a Jesús, de trobar la vostra alegria en fer la seva voluntat, de donar-vos completament per arribar a la santedat i fent servir els vostres talents al servei dels altres!"
 4. "Una nova generació de cristians està cridada a contribuir en la construcció d'un món en el qual la vida sigui acollida, respectada i cuidada amb atenció, no rebutjada o temuda com una amenaça i, per tant, destruïda. Una nova època en la qual l'amor no sigui àvid o egoista, sinó pur, fidel i sincerament lliure, obert als altres, un amor que promogui el seu bé i irradiï alegria i bellesa".
 5. "El món necessita una renovació. En moltes societats, al costat de la prosperitat material, s'està estenent el desert espiritual: un buit interior, una por indefinible, un sentit amagat de desesperació. Quants dels nostres coetanis han construït cisternes trencades i buides en una recerca desesperada de sentit, del sentit últim que només pot donar l'amor? També l'Església necessita aquesta renovació! Té necessitat de la vostra fe, del vostre idealisme i de la vostra generositat per poder ser sempre jove en l'Esperit".
 6. "El Senyor us està demanant que sigueu profetes d'aquesta nova època, missatgers del seu amor, capaços d'atreure la gent al Pare i de construir un futur d'esperança per a tota la humanitat".
 7. "Hi ha més alegria en donar que rebre. No dubteu mai de la veritat de les promeses del nostre Senyor".
 8. "Les religions (...) ensenyen a la gent que l'autèntic servei exigeix sacrifici i autodisciplina, que al seu torn s'han de conrear per mitjà de l'abnegació, la temperança i un ús moderat dels béns naturals".
 9. "La veritable font de la llibertat es troba en Jesús de Natzaret. Els cristians creuen que Ell els revela plenament les potencialitats humanes per a la virtut i el bé".
 10. "Pensareu que en el món d'avui és improbable que la gent adori altres déus. Però de vegades ho fan sense saber-ho. Els falsos "déus" estan gairebé sempre lligats a l'adoració de tres realitats: els béns materials, l'amor possessiu i el poder ".
 11. "Quantes veus en la nostra societat materialista ens diuen que la felicitat consisteix a acaparar el major nombre possible de béns i objectes de luxe! Però així els béns es transformen en deïtats falses. En comptes de donar la vida són portadors de mort".
 12. "L'amor autèntic és certament bo. Quan estimem som plenament humans. Però sovint es creu estimar quan, en realitat, es tendeix a posseir o manipular l'altra persona".
 13. "En tots els Evangelis, Jesús estima especialment els qui s'han equivocat perquè, quan s'adonaven del seu error, s'obrien més que els altres al seu missatge de salvació. Els qui desitjaven reconstruir la seva vida eren els més disposats a escoltar Jesús i ser els seus deixebles ".
 14. "Camineu cada dia envers la llum de Crist per mitjà de la fidelitat a la pregària personal i litúrgica, impulsades per la meditació de la paraula inspirada per Déu. Que la celebració quotidiana de l'Eucaristia sigui el centre de la vostra vida".
 15. La castedat pel Regne significa abraçar una vida completament dedicada a l'amor, a un amor que us fa capaços de dedicar-vos sense reserves al servei de Déu a fi d'estar plenament presents entre els germans ".
 16. "Per la seva mateixa naturalesa, el relativisme no aconsegueix veure el quadre sencer. Ignora els principis que ens fan capaços de viure i créixer en la unitat, en l'ordre i l'harmonia".
 17. "Hi ha alguna cosa sinistra que brolla del fet que la llibertat i la tolerància es separen molt sovint de la veritat. Tot això s'alimenta de la idea, àmpliament difosa en la nostra època, que no hi ha veritat absoluta que guiï la nostra vida. El relativisme, donant valor a tot sense discriminació, ha fet que 'les experiències' siguin el més important ".
 18. "Si acolliu la força de l'Esperit Sant, també vosaltres podreu transformar les vostres famílies, les comunitats i les nacions. Que la saviesa, la intel·ligència, la fortalesa, la ciència i la pietat, siguin els signes de la vostra grandesa.
 19. "Que, mitjançant l'acció de l'Esperit Sant, tingueu la valentia d'arribar a ser sants! Això és el que necessita el món, per sobre de qualsevol altra cosa".
 20. "La vida no està governada per la sort, no és casual! La vostra existència personal ha estat estimada i beneïda per Déu i té una finalitat. La vida no és una simple successió de fets i experiències. És una recerca de la veritat, del bé, de la bellesa. Amb aquesta finalitat prenem les nostres decisions i trobem la felicitat i l'alegria ".

Tambien puedes leer...

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Campanar

Noticies

Problemes amb el seu navegador?

Gràcies per utilitzar aquest navegador. Li garantim que pot gaudir de les millors prestacions i qualitat de visió d'aquesta web.

You are here: La teva Parròquia Pastoral Reflexions 20 missatges del Papa a Sydney