• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

desembre

12

dimarts

Santoral

  • Catalan
  • Español

Skype me

call antaresx2010

Acompanyat amb Cant Gregorià

Saber pregar

Correu electrònic Imprimeix PDF
saber rezar

Expliquen que un humil fuster tenia el costum de fer sempre les seves oracions en el matí, al migdia i a la tarda. Es servia d'un llibre de pregàries perquè no se sentia capaç de dirigir-se al Creador amb les seves pobres paraules. Un dia, es va sentir molt malament perquè, estant de viatge, va oblidar el seu llibre. El nostre bon fuster li va dir llavors a Déu: "Perdona'm, Déu meu, perquè necessito pregar i no sé com. Ara bé, ja que Tu ets un Pare d'amor vaig a recitar diverses vegades l'alfabet des de la A fins la Z, i Tu que ets savi i bo podràs ajuntar les lletres i sabràs què és el que jo et vull dir ".

La història diu que aquest dia Déu va reunir els seus àngels en el cel i els va dir commogut que aquesta era la més sincera i la més bella de les oracions que li havien fet en molt temps. Una pregària amb les qualitats de la pregària que fa miracles, tanca ferides, lumina, enforteix i apropa els cors, és a dir, una pregària humil, confiada, sincera i amorosa.

Quanta necessitat tenim de pregar així! Tots hem d'aprendre a pregar amb el cor, a lloar, a beneir, a perdonar, a agrair. I, és clar, a tenir ben present que l'oració es veu en l'acció, en els bons fruits i en un compromís per la justícia i per la pau. En efecte, actuar sense pregar és desgastar i pregar sense actuar és enganyar-se.

Per aprendre a pregar no cal aprendre o inventar complicades fórmules. Si comencem per meditar el Pare Nostre i fer un petit propòsit, no només estarem fent oració, sinó que cada dia donarem un pas més per viure com a veritables fills de Déu.


Tambien puedes leer...

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Campanar

Noticies

Problemes amb el seu navegador?

Gràcies per utilitzar aquest navegador. Li garantim que pot gaudir de les millors prestacions i qualitat de visió d'aquesta web.

You are here: La teva Parròquia Pastoral Reflexions Saber pregar