Sense sol, sense fe

Imprimeix
Jo sense sol i tu sense fe no valem resHavien restaurat la façana d'una església i també el rellotge de Sol que estava a la part dreta. Feia molts anys que només es veia unes ratlles i uns números descolorits. Van posar-lo a punt, sincronitzant l'agulla de ferro amb precisió. Sota el rellotge hi havia aquesta inscripció: "Jo sense Sol y tu sense fe no som res."

Quina gran veritat !!.

El sol és el que dona vida a tot aquest conjunt i fa possible que assenyali l'hora solar amb una gran precisió Sense el Sol són només un ferro enclavat i unes ratlles o uns números escrits a la paret. Ben pintats, ben decoratius si voleu, però a la fi res més. El ser humà ha estat creat per ser molt més que uns coneixements, que unes habilitats, que una suma ce cèl·lules, que una maquinaria biològica. La fe és la llum que ens fa comprendre qui som realment i ens mou a acollir a Déu.

I quan Déu està dins d'una persona tot canvia, tot es potencia: I aquells coneixements i habilitats s'obren a una visió més ampla i es compren la seva veritable "funció i missió". Si ja tens fe, dóna gràcies a Déu i demana-li cada dia que la conserves i que l'augmentes. Si no tens fe, demana-la, busca-la, fes el possible per trobar-la, demana ajuda. Perquè sense fe, ens faltaria l'essencial i podríem dir amb aquella cançó d'Amaral: "Sin ti no soy nada".


Tambien puedes leer...